Ve dvou se to lépe vaří (recepty) (19.díl)
12.1. 06:00
Jak na tradiční halušky s ovčí brynzou a vypečenou slaninkou / Sametové čokoládové brownies s kandovaným pomerančem. Skvělý a přitom neuvěřitelně jednoduchý recept
doporučit pořad na Facebooku
najít na ČSFD
Slovenská klasika a čokoládové brownies, to jsou položky na dnešním menu.
Češi někdy halušky przní. Do těsta přidávají vajíčko, místo brynzy se použije jiný měkký sýr, ale my jsme řekli ne! Tentokrát si tradiční slovenskou dobrotu připravíme jako bačové. Na závěr si Saša s Pavlem připravili sladkou tečku pro všechny milovníky čokolády. Je to k nevíře, ale i do tohoto receptu se jim podařilo propašovat víno!
Všechna vysílání pořadu
+ přidat všechny pořady
- odebrat všechny pořady